Ruimte in je lijf en hoofd
 

 Mijn missie?

Vrouwen (en mannen) begeleiden naar een betere ik, helpen om de oude patronen los te laten en te kiezen voor dat waar zij vrolijk van worden en energie van krijgen. Ruimte in je lijf en hoofd.


Ik ben Yvon van 't Hoff, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Jaren werkte ik in de bank- verzekeringssector als project-, implementatie-,  proces-, en afdelingsmanager. Een hele lange tijd met heel veel plezier en passie tot ik in 2014 terecht kwam in een reorganisatie.  Ik kreeg hierdoor erg veel stress en ja wat doe je dan: eten en futloos voelen. Maar eigenlijk was het al begonnen in 2012. 


De knop ging echt om in 2015. Ik was al een tijdje niet mijzelf. Ik had ’s nachts last van transpireren, stemmingswisselingen, puistjes, migraine en vet toename rondom mijn buik. De overgang, dacht ik. Het meeste last had ik eigenlijk van mijzelf. Ik kwam niet tot actie en mijn hoofd zat vol. 

Altijd hard gewerkt, niet voor anderen onder willen doen, iedereen te vriend houden, mijzelf wegcijferen, veel geven en niet kunnen ontvangen. Nooit was iets af, niet goed genoeg, liefst alles alleen doen en alle ballen omhoog houden in het huishouden, op het werk, bij vrienden en familie. Hard werken, door blijven gaan, want dat moest toch? En loslaten, wat was dat moeilijk.

Dingen die ik zelf leuk vond, nam ik geen tijd meer voor. Ik was vroeger gek op tekenen, knutselen, fröbelen, bezig zijn met mijn handen, creëren.

Vol overtuigingen, gedachten waar ik in vastliep en een lichaam dat niet meewerkte ging ik op zoek naar antwoorden die ik vond in de opleiding Trainer Hormoonfactor, Access Bars en Reiki.  Ik voel mij beter dan ooit, heb energie als een jonge vrouw en heb ruimte om nieuwe ideeën op te pakken en mijzelf te zijn.Naast Vitaliteitscoach ben ik Trainer hormoonfactor®, Access Bars practitioner, Reiki 1 en 2, Mental Coach, Stresscounselor en volg ik regelmatig (creatieve) workshops, trainingen over voeding en stress.