Ruimte in je lijf en hoofd
 

Ga lekker mee wandelen!

 Goy’s Genieten  heeft een leuk winterprogramma gelanceerd: Met Goy’s Genieten de coronawinter door! #boostjeimmuunsysteem

Omdat jullie nu waarschijnlijk meer thuiswerken en misschien af en toe wel behoefte hebben aan prettige en ook nog eens gezonde onderbreking... vonden we dit een mooi moment om ook met een super leuk gevarieerd ochtendprogramma te starten in december. We hebben er echt een corona actie van gemaakt en blijft tot en met februari dan ook kleinschalig.

Op het programma staat ook wandelen op woensdagen en vrijdagen van 9.15 tot 10.15 uur.

Wandelen doe je niet snel alleen, je vindt het ongezellig en als het je wel lukt, houd je het na 2 keer voor gezien. Je bent niet de enige die dit heeft.

 Daarom gaan we met elkaar wandelen. Het is gezellig, je hebt een doel en een stok achter de deur om toch van je stoel af te komen.

 Wij wandelen 45 minuten met tussendoor enkele oefeningen die goed zijn om onze hormonen in balans te houden. (spierversterkende oefeningen)

Na de wandeling komen we nog een kwartier bij elkaar voor een kopje thee met iets lekkers en is er ruimte om vragen te stellen over voeding, hormonen, bewegen en mindset.

Ben je nog niet overtuigd? Wandelen is ook goed voor

❤ botten en spieren. Juist goed voor ons vrouwen die richting de overgang gaan.
een goede nachtrust.
de hersenen. Je bent bijvoorbeeld opgewekter en je geheugen blijft beter naarmate je ouder wordt
❤ het afnemen van depressieve gevoelens en stress.

 
Ben je geïnteresseerd? kijk op 

https://goysgenieten.nl/met-goys-genieten-de-coronawinter-door-boostjeimmuunsysteem/   

voor informatie en de prijzen.